Lajmet e fundit

Ambasada e re e SHBA-ve në Londër

Departamenti Amerikan i Shtetit zbuloi fituesin e konkursit të projektimit të Ambasadës së re të SHBA-ve në Londër, në Mbretërinë e Bashkuar. Ai është KieranTimberlake nga Filadelfia, Pensilvani.

Kontakti

Adresa: “IDEA”

Kodra e Diellit, Qendra Tregtare, nr. 84, 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës

Tel / Fax:  +381 (0) 38 723 593 

Tel: +377 (0) 045 882 882,
Tel: +386 (0) 049 111 797

E-mail: [email protected]

Arkitekturë

Arkitektët tanë janë të dëshmuar me vite të tëra në vënien në jetë të një game të gjërë të projekteve të të gjitha sferave të ndërtimit. Duke besuar thellë në esencën e Arkitekturës, si art dhe shkencë e së bukurës, kuptimi i saj e përmbyll më së miri akronimin e ndërmarrjes sonë: Projektim, Rekonstruim, Inovacion, Modelim, Arkitekturë.